Hoe houd jij je hoofd cool in de komende hittegolf

Wordt het weer zo warm? Hoe houd jij je hoofd cool in de komende hittegolf? Het klimaat verandert, en Nederland wordt na het weekend overspoelt door een enorme hittegolf. Temperaturen die dagen achtereen boven de 30 graden uit zullen komen. 35 graden als maximum, of zal dit uiteindelijk zelfs nog hoger uitkomen? Hier zijn wij in ons kikkerland toch niet tegen op gewassen?

Verfrissing tijdens de hittegolf

Lekker zwemmen, pootje baden in de schaduw, aan het strand zitten. Wie wil dat niet met dit weer.

Zeker niet verkeerd om een beetje af te koelen. Maar af en toe moet er natuurlijk ook gewerkt worden. En laat de komende hittegolf nou precies door week vallen. Dus we moeten naar andere vormen van verkoeling kijken om met ons normale leven en werk door te kunnen gaan.

Even afkoelen met dit warme weer

Gelukkig kan je nog een beetje verkoeling zoeken met een airco. Zonder zouden wij geheid totaal overkoken in deze on-Nederlandse temperaturen. Het huis en kantoor is er helaas niet echt op gebouwd, dus wij zullen wat drastischere maatregelen moeten nemen om dit een beetje dragelijk te kunnen maken. Al eerdere merkten wij dat ondanks de beste intenties, met alle ramen en gordijnen dicht. Of juist met alles open om door te tochten en na een paar dagen van deze warmte niet uit te houden is.

Airco dan maar…

Het is misschien niet de meest energiezuinige of duurzaamste oplossingen, maar wij geloven toch erg in de kracht van de airco. Je kantoor of huis blijft er dragelijk en comfortabel mee. Je kan rustig door werken zonder je productiviteit te verliezen. Een goedkope airconditioner is helaas niet altijd de beste optie. Dit hangt eeg van je huis of kantoor af.

…zoek er eentje uit

Of je nu bij Coolblue een airco besteld moet je zelf weten. Misschien moet je er wel snel bij zijn voordat ze, net als vorig jaar. weer uitverkocht zijn. Gelukkig heb je nog een paar dagen voor de hitte toeslaat, en je weet: “Vandaag besteld is morgen in huis”, nou ja, als het niet heel druk is. Of ze uitverkocht zijn. 

Of shop je liever bij Bol.com? Mobiele Airco bij Bol

wees er snel bij voor ze op zijn

Vorig jaar was het erg lastig om tijdens het warme weer nog een airco of fan te kunnen vinden. Dus bestel er een voordat het warm is en je kan er direct van genieten de komende week!